kennel Borderness

kennel Borderness

nezzi3

Christina och Nezzy
Världsmästare lydnad 2003

Målsättningen för kenneln är att föda upp friska, mentalt stabila och arbetsvilliga bordercollies som passar för både vallning, bruks, lydnad mm. Bordercollien passar endast till den aktive ägaren.

Man måste inte ha gård med ett egna får för att få köpa en valp från mig men jag ser gärna att man vallar med den, dels för att det är den bästa träning man kan göra (bordercollien är ju avlad för detta), inget tröttar ut en bordercollie så samt att hunden lär sig vad som skall vallas, så att det inte blir cyklar, bilar etc.

Vallningsegenskapen är så väldigt viktig, försvinner den så är bordercollien inte längre så bra och lättränad som det vi fallit för. Det är många valpköpare som aldrig tränat vallning tidigare men som sedan köpt egna får och gård t.o.m för att de fallit totalt för vallningen.

060514 nezzy miloo

Nezzy och Miloo

Valparna säljes registrerade, vaccinerade, veterinärbesiktigade , avmaskade samt id-märkta. De har 3 års dolda felförsäkring i Agria .Skötselråd, leksak, tuggben, hundkex, mat för närmaste tiden samt en handduk med mammas och syskonens doft medföljer.

Valpträffar anordnas årligen och givetvis så får den som så önskar träningshjälp däremellan.

Kontaktuppgifter:

Jäla Kvarn, 521 55 Floby.
0734-425926
christina.rynning70@gmail.com

borderness_logo2

Lämna ett svar